Tanca amb èxit la Setmana de la Gent Gran de Vilafranca

06/06/2024 - 17:04h

Una arrossada popular amb la participacvió de 600 persones va cloure les activitats realitzades aquest any.

Diumenge es va cloure amb l’arrossada intergeneracional avis-néts la 20a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca. Totes les activitats, un total de 8, el pregó, el cinema, els balls en línia, el teatre, la caminada o les sardanes van registrar molta afluència de públic sobretot persones grans però també molt de públic familiar. De totes les activitats en va destacar com cada any per la seva assistència la Festa de la gent gran i homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència. Enguany unes 600 persones van ser presents a l’acte i 17 parelles van rebre de mans de l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, un record pels 50 anys de vida en comú. L’acte va comptar també amb la presència del regidor de Drets Socials i Gent Gran, Ramon Zaballa, i de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo.

En el seu parlament a l’acte, Ramon Zaballa va remarcar que amb la Setmana de la Gent Gran “volem oferir a aquest col·lectiu espais de relació i d’activitat perquè es mantingui actiu, dediqui part del seu temps als altres i així se senti més realitzat i envelleixi més dignament”.

Per la seva banda, l’alcalde Francisco Romero va insistir en la necessitat de treballar perquè la gent gran tingui els serveis es mereixen i en la importància que “qualsevol equip de persones pugui combinar gent més jove amb gent més gran, empenta amb experiència. Sempre hi he cregut”.

També et pot interessar

Comentaris