Més de 60 expositors a la Fira de la Cervesa Artesana de Mediona

06/06/2024 - 12:08h

Dissabte, a la zona esportiva del municipi

La 19a edició de la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona arriba un any més aquest dissabte a Sant Joan de Mediona. Fins a 60 expositors s’aplegaran a la zona esportiva del municipi per oferir més de 300 cerveses artesanes. Entre els participants, hi haurà un productor francès i un productor alemany que s’afegiran a l’àmplia oferta de la mostra.

Durant l’acte de presentació de la cita, l’alcalde de Sant Joan de Mediona, Servand Casas, ha definit la mostra com la “festa major del món de la cervesa”. lLa mostra ha rebut disfrents reconeixements, el darrer aquest mateix any, el premi Factoría de Cerveza al Evento Cervecero”.

A més de poder tastar 300 cerveses, la mostra també tindrà música de DJs al llarg de tota la jornada, i música en directe, amb els concerts de la Batucada de l’EMAP (a les 5 dela tarda), Xaranga Màgic (6 de la tarda) i D-Covers (9 del vespre). Una altra de les tradicions que no faltarà enguany serà l’actuació dels Castellers de Mediona (12 del migdia).

La mostra, que obrirà les portes a les 11 del matí i les tancarà a les 10 del vespre, es complementarà amb 15 parades de menjar i “food-trucks”, i un espai dedicat a la fira d’art i artesania amb més de 20 artesans. En aquesta edició, en col.laboració amb el Barcelona Beer Festival, s’ha organitzat un autocar per anar a la mostra des de Barcelona que sortirà de la plaça Universitat.

L’alcalde Servand Casas ha anunciat que la d’enguany serà la darrera edició que tindrà com escenari principal el camp de futbol de Sant Joan de Mediona. La propera col..locació de gespa artificial a la instal.lació obligarà a buscar un lloc alternatiu. Si no hi ha canvis, l’any que ve els cervesers es traslladaran a l’espai que existeix al costat del pavelló d’esports.

També et pot interessar

Comentaris