Dijous del Vi tanca amb una mitjana de 1.000 degustacions en cada sessió

04/06/2024 - 14:06h

Exit de la primera edició d’aquesta iniciativa enoturística

El Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fa una valoració molt positiva dels Dijous de Vi”,  la nova proposta enoturística a Vilafranca, tant pel seu funcionament com per la gran acceptació del públic assistent.

Els Dijous de Vi, que han tingut lloc cada dijous del mes de maig al carrer del Comerç entre les 19 i les 22.30 hores, han estat tot un èxit amb una mitjana d’unes 1.000 degustacions de vi i d’entre 450 i 600 persones assistents a cada sessió. Els protagonistes que van oferir els seus vins i caves, maridats amb diferents degustacions gastronòmiques han estat enguany els joves celleristes del Viver de Cellers, Mastinell, Família Torres, Boteria Torner (amb vins de Can Suriol) i Pinord.

El carrer del Comerç, un espai que històricament està molt vinculat amb el món del vi, s’ha erigit com el gran protagonista dels dijous a la tarda-vespre de maig amb història, vi i música. Tots els vilafranquins i vilafranquines i els visitants de fora han pogut gaudir d’aquest nou esdeveniment al carrer del Comerç que reforça encara més la Capitalitat del Vi de Vilafranca.

La regidora de Turisme, Gemma Romeu, ha destacat que els objectius que s’havien fixat per aquest esdeveniment s’han assolit i la voluntat és consolidar-la els propers anys. “S’ha dinamitzat el barri Molí d’en Rovira, s’ha posat de relleu la importància històrica d’aquest carrer per al món del vi, hem iniciat el camí perquè el carrer del Comerç sigui un referent per acollir noves activitats enogastronòmiques, hem reforçat la imatge de Vilafranca com a Capital del Vi”, ha comentat.

Romeu ha agraït especialment a les empreses vitivinícoles la seva presència i compromís en aquesta primera edició, a la Boteria Torner perquè les seves botes han estat una part important per a la implantació d’aquest bar efímer i a la l’Associació de veïns del Molí d’en Rovira per la seva col·laboració.

També et pot interessar

Comentaris