Àngel Aunion, pregoner de la Festa Major del Vendrell 2024

Acte de presentació d’Àngel Aunión, al centre. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
21/05/2024 - 16:43h

Els Administradors de Santa Anna han fet pública l’elecció en un acte aquest dimarts a la plaça Nova.


Els Administradors de Santa Anna 2024 continuen desvetllant novetats i aquest dimarts han anunciat que el  timbaler vendrellenc Àngel Aunion serà l’encarregat de fer el pregó que inaugurarà la Festa Major del Vendrell el dia 25 de juliol.

La tria feta pels Administradors de Santa Anna 2024 vol comptar, com ve sent habitual, amb una persona vinculada amb la vila. En aquest cas, Àngel Aunion és un membre actiu des de fa molt de temps a la cultura popular del municipi en diferents àmbits.

D’aquesta manera, els administradors vendrellencs considerens que es tindrà una visió de primera mà, amb tradicions i elements culturals que han passat de generació en generació, sent-ne Àngel Aunion testimoni i partícip, una persona entregada al Vendrell i actualment present en diverses entitats com ara els Pastorets del Vendrell i els Armats del Vendrell, els grallers Tocats de Canya o el grup de Teatre Inestable del Vendrell (GTIV).

De caràcter alegre, carismàtic i amb molta personalitat, els organitzadors de la festa major vendrellenca estan convençuts que el seu pregó serà “de traca i mocador” -lema de la festa- pel gaudi de tot el públic assistent a la plaça Vella el dia del pregó.

A les xarxes socials dels Administradors de Santa Anna es podrà veure un divertit vídeo per descobrir qui serà el pregoner de la Festa Major del Vendrell 2024.

També et pot interessar

Comentaris