Una quarantena de sopars a la quarta edició del festival gastronòmic de Corpinnat

14/05/2024 - 12:21h

Als diferents cellers que formen la marca col.lectiva

Més de 30 cuiners que oferiran fins a 40 sopars participen enguany al programa de la quarta edició del Festival Gastronòmic Corpinnat. L’esdeveniment se celebrarà entre el 6 i el 31 de juliol en espais singulars dels cellers de la marca col.lectiva. Els sopars, com en les anteriors edicions, inclouen una visita prèvia a cada celler i es confirmen com una de les principals cites enogastronòmiques de l’any al Penedès.

La presentació del quart festival s’ha dut a terme aquesta setmana al Palau Robert de Barcelona i ha anat a càrrec del vicepresident de Corpinnat,  Xavier Nadal. Al Palau Robert hi va ser present una representació dels cuiners que aquest any oferiran una selecció dels seus plats maridats amb els escumosos Corpinnat. Els cuiners van posar en valor aquesta cita anual i van agraïr la confiança dels cellers que, l’any 2020, en plena pandèmia, van apostar pel maridatge entre grans vins escumosos i la millor gastronomia del país com una eina de suport al sector gastronòmic.

Xavier Nadal va destacar la consolidació de la quarta edició, ja que suposa un esdeveniment únic a Catalunya i “compta amb la implicació de cellers i restauradors” La imatge seleccionada per al cartell d’aquest any ha estat realitzada per l’equip format per Maria Amat, Maria Atienza i Jean-Pierre Abad, alumnes de grau superior de l’Escola Arsenal. Pel disseny han utilitzat una tècnica basada en l’estampació amb tremp de goma aràbiga i pigments naturals.
 
La imatge de la lluna vol evocar les nits d’estiu i la tècnica basada en els cicles de la lluna per fer les intervencions a la vinya. El color groc referencia els escumosos que caracteritzen Corpinnat. En el projecte hi han participat també els equips formats per Paula Gisbert, Nil Baca i Antoniya Anatolieva, Lídia Herrera, Arnau Inglès i Jacqueline Crivillé, i l’equip format per Sara Comino, Carolina Hill i Foix Benedicto. Tots ells són estudiants de grau superior de les especialitats de gràfica impresa, gràfica audiovisual i joieria artística. Aquest alumnat s’organitza formant equips interdisciplinaris que desenvolupen la seva proposta de forma autònoma, aplicant la metodologia d’aprenentatge basada en projectes.

Les reserves dels sopars del quart Festival Gastronòmic CORPINNAT ja estan disponibles a la pàgina web www.corpinnat.com Tots els sopars tenen aforament limitat i quan s’hagi cobert es penjarà el cartell de complet.
També et pot interessar

Comentaris