Sessions de vi i música al carrer Comerç de Vilafranca tots els dijous del mes de maig

23/04/2024 - 11:53h

L’Ajuntament vol dinamitzar aquest emblemàtic vial vilafranquí

Els cinc dijous del mes de maig el carrer Comerç de Vilafranca es convertirà en un nou pol enoturístic de la ciutat i de la comarca. L’Ajuntament vol dinamitzar aquest emblemàtic vial i és per aquest motiu que posa en marxa els anomenats “Dijous de Vi”.

Els dijous 2, 9, 16, 23 i 30 de maig, entre les 7 de la tarda i 2/4 d’11 del vespre, diferents cellers oferiran el seus productes en un bar de vins ubicat just al davant de la nau Cortina. L’espai també oferirà música en directe a càrrec de músics de La Nau i de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet.

Cada dijous el protagonista serà un celler que posarà a la venda copes de vi o ampolles dels seus productes. El 2 de maig començarà el projecte amb els celleristes del Viver de Cellers i continuarà les setmanes posteriors amb Mastinell (9 de maig), Familia Torres (16 de maig), Boteria Torner amb vins dels seus associats (23 de maig) i Pinord (30 de maig).

“Volem recuperar la importància històrica que tenia el carrer Comerç i convertir-lo en una zona de nou potencial enoturístic. Esperem també que els Dijous del Vi siguin, només, l’inici d’un seguit d’accions que es desenvolupin durant tot l’any”, va explicar la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu.

Imatges i botes
El conjunt de l’activitat es completarà amb imatges històriques del mateix carrer Comerç, cedides en gran part per l’Associació de Veïns del Molí d’En Rovira, i amb una decoració a base de botes que aportarà la Boteria Torner.

Tot plegat farà augmentar l’activitat del vial que gràcies al projecte de renovació urbanística que va culminar l’any passat, ofereix un potencial turístic i econòmic molt rellevant. De fet, un dels grans objectius que es marca l’Ajuntament és que el sector incrementi la seva activitat econòmica de forma progressiva.

També et pot interessar

Comentaris