Dispositiu policial especial a les estacions de la R4 de quatre municipis de l’Alt Penedès

18/04/2024 - 15:14h

El resultat va ser de 42 persones identificades i 2 detinguts menors d’edat per robatoris violents, lesions i danys les darreres setmanes

Dimecres a la tarda es va portar a terme un dispositiu especial coordinat pel cos de Mossos d’Esquadra i amb participació de la Policia Local de Vilafranca en els municipis que disposen d’estacions a la línia R4 de Rodalies RENFE (Gelida, Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos).  També hi van participar membres del Cos Nacional de Policia. En total van ser 32 funcionaris que es van desplegar per localitzar, identificar i detenir possibles autors de robatoris violents en les darreres setmanes a Vilafranca i altres municipis.

Del dispositiu en van resultar 42 persones identificades i 2 detinguts menors d’edat per comissió per robatoris violents, lesions i danys, que han passat a la fiscalia de menors. Les dues detencions es van produir a l’estació de Vilafranca.

També es va denunciar una persona per tinença d’haixix, es va fer un comís preventiu de roba presumptament sostreta i es van iniciar 12 expedients d’expulsió per infraccions a la llei d’estrangeria.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Zaballa, ha fet una valoració “molt positiva de la col·laboració entre els diferents cossos policials, tal i com es va acordar potenciar en la recent reunió de la Junta Local de Seguretat, i ha felicitat els agents actuants per l’actuació eficient que duen a terme diàriament”.

També et pot interessar

Comentaris