La Mostra de Petits Cellers del Microvi reuneix 25 cellers catalans a L’Arboçar

18/04/2024 - 11:13h

Aquest dissabte entre 2/4 de 5 de la tarda i les 10 del vespre

El segon cap de setmana del Microvi 2024 té com a acte central la tradicional Mostra de Petits Cellers que es realitza a l’Arboçar. La mostra aplega enguany 25 cellers catalans, que oferiran un ampli ventall de vins i escumosos.

L’activitat es concentra el dissabte entre 2/4 de 5 de la tarda i les 10 del vespre. A més de les carpes amb els cellers participants, també hi haurà un espai gastronòmic, i la novetat de la Botiga del Microvi, on els visitants podran adquirir de forma centralitzada referències de cadascun dels cellers de la cita.
La mostra ofereix la possibilitat de tastar més d’un centenar de vins i escumosos per només 15 euros a taquilla (12 euros amb venda anticipada).

El Microvi va començar el passat cap de setmana i s’allargarà tots els caps de setmana fins al 25 de maig. El 26 d’abril està previst un altre dels actes centrals del programa d’enguany, la Nit dels Sumolls, al monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs, una de les grans joies arquitectòniques d’Avinyonet i del conjunt del Penedès.

Els cellers participants a la mostra són:

Amat Montané (Penedès), Àrid Vins (Priorat, Penedès), ArtCava winery (Cava), Avenc del Garraf (Penedès), Avinyó (Cava), Ca l’Eugeni (Conca del Riu Anoia), Can Descregut (Penedès, Corpinnat), Can Lleó de Vilanoveta (Penedès), Celler Cairons – Microvinificacions (Penedès, sense DO), Celler Can Pucolla (Alt Camp), Celler Grapissó (Sense DO), Celler MontPicolis (Penedès), Celler Tres Tombs (Penedès), El Jardí dels Sentits / Vinyes de la Dot (Penedès, Empordà), Finca El Racó (Costers d’Ordal), Heretat Baltà de Cela (Penedès), Joan Grill (Penedès), Mas blanc Torreblanca (Penedès, sense DO), Mas Boter (Cava), Mas Guineu Vinyaters (Conca del riu Foix), Mas Candí (Corpinnat – Penedès), Mas Comtal (Penedès), Molí de Rué (Tarragona), Oliver Viticultors (Penedès, Cava), Vins i Caves Cuscó Berga (Cava, Vins Massís Garraf)

També et pot interessar

Comentaris