Vilarnau i el torneig Comte de Godó de tennis tornen a unir-se per tercer any consecutiu

17/04/2024 - 12:15h

El celler sadurnienc elabora el cava del torneig

Per tercer any consecutiu, Vilarnau és el cava oficial del torneig Comte de Godó de tennis que es disputa durant aquesta setmana al Reial Club de Tennis Barcelona. L’extennista Tommy Robredo torna a repetir també com ambaixador del celler sadurninenc a la cita d’elit barcelonina. Enguany Robredo s’ha convertit en protagonista de la creació d’un quadre pintat a base de cops de raqueta.

L’obra resultant reflecteix la figura d’un tennista, al costat d’una ampolla de cava Vilarnau. La pintura vol significar el moment del triomf. Robredo va recordar que “la pintura i el tennis tenen molts alts i baixos, però que amb esforç i sacrifici s’acaben aconseguint els resultats que busques”.

Vilarnau i el Comte de Godó de tennis van signar un acord de col.laboració per quatre anys. El “Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó” és un torneig de referència al circuit ATP des del punt de vista de la sostenibilitat, que compta amb el certificat ISO 20121 de gestió d’esdeveniments sostenibles i ha estat reconegut per Barcelona Biosphere amb la distinció al compromís per a la sostenibilitat turística de la ciutat. Una filosofia que també és present a Vilarnau, un cava que compta amb la certificació “Wineries for Climate Protection” i aposta per l’elaboració ecològica dels caves.

Així, aquesta unió materialitza la trobada del cava i el tennis, dos mons que semblen diferents, però que segons els responsables, tenen punts en comú.La col.labortació entre Vilarnau i el Comte de Goó continuarà, com a mínim, un any més en l’edició de 2025 del prestigiós torneig.

També et pot interessar

Comentaris