La primera edició del Sarrocatast tanca amb una massiva participació

Foto: Ajuntament de Sant Martí Sarroca
11/04/2024 - 12:25h

Els assistents van destacar el magnífic entorn del Conjunt Monumental, fins al punt que algunes persones es van interessar en llogar el castell per organitzar esdeveniments empresarials i particulars.

La primera edició del Sarrocatast, celebrada el passat dissabte al castell de Sant Martí Sarroca, va resultar un gran èxit d’assistència. El format combinava poder tastar els productes dels restaurants i cellers locals amb activitats culturals, com un taller de castellers, el concert de Noelia Molino i una gran actuació dels Castellers de Vilafranca que va incloure el primer 3d8 i el primer pilar de 6 de la temporada.

Els assistents van destacar el magnífic entorn del Conjunt Monumental, fins al punt que algunes persones es van interessar en llogar el castell per organitzar esdeveniments empresarials i particulars. Precisament, un dels objectius de la Regidoria de Promoció Econòmica era utilitzar el Sarrocatast per promocionar el municipi a nivell turístic, juntament amb la difusió de la gastronomia i els cellers, dues qualitats molt lligades a Sant Marti Sarroca.

La regidora responsable de l’acte, Laura Vigara, es va mostrar satisfeta d’aquesta primera edició i considera que hi ha marge de millora per anar consolidant l’esdeveniment en properes edicions.

També et pot interessar

Comentaris