El restaurant El Cigró d’Or reafirma el seu compromís amb els vins penedesencs

10/04/2024 - 16:54h

Està elaborant una carta amb 200 referències

El restaurant El Cigró d’Or reafirma el seu compromís amb el territori anunciant que està treballant en l’elaboració d’una carta de vins exclusivament del Penedès, que comptarà amb gairebé 200 referències. El seu propietari, Oriol Llavina, ha pres aquesta decisió perquè “avui en dia, al Penedès tenim un repertori de vins molt diversos i de molta qualitat”. “Volem apostar pels cellers que tenim a la vora”, apunta Llavina. Afegeix que li semblaria “incomprensible que un restaurant, l’any 2024, no fes aquesta aposta”.

El primer pas per a la confecció de la nova carta és prescindir de les més de vint referències d’altres regions, que ara mateix hi ha al restaurant. Per fer-ho, l’establiment ha decidit fer una crida a consumir-les a la sala i es compromet destinar un terç de la recaptació obtinguda a la compra d’aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca, un projecte gestionat per l’Associació Ressò.

Si s’exhaureixen totes, calculen que podran entregar productes alimentaris per un valor que rondarà els 800€. La seva presidenta, Núria Figuera, celebra aquesta iniciativa que, reconeix, que els anirà molt bé. Des d’ara fins a finals d’any, totes aquelles persones que demanin les diferents ampolles de vi escumós, blanc i negre d’altres regions participaran de manera activa al procés de renovació de la carta, al mateix temps que destinaran part del seu import a una causa solidària.

També et pot interessar

Comentaris