Montse Ortiz encapçala la representació penedesenca de la llista de Junts

08/04/2024 - 10:17h

La vilafranquina ocupa el número 15 d’una candidatura en la que també hi ha Ramon Riera, Elisabeth Colomer, Pau Tetas i Francesc Olivella.

La politòloga vilafranquina Montse Ortiz encapçalarà la representació de la vegueria Penedès en la candidatura de Junts+Puigdemont per Catalunya en el número 15 per Barcelona. Completaran la llista de la candidatura de Barcelona, el portaveu del Grup Municipal de Junts de l’Ajuntament de Torrelavit, Ramon Riera (35); la portaveu del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament del Pla, Elisabeth Colomer (45); el coordinador Territorial de la JNC, Pau Tetas (54); i l’expresident del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i exalcalde de Les Cabanyes, Francesc Olivella (76).

L’executiva de la Vegueria Penedès valora molt positivament l’alta representació de la Vegueria
Penedès a la candidatura de Junts+Puigdemont x Catalunya, ja que és “molt important fer arribar
la veu de tots els penedesencs al Parlament de Catalunya.”

El Consell Nacional de Junts per Catalunya, celebrat a Elna, va aprovar per unanimitat la proposta de llistes per les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 12 de maig. Posteriorment, es va celebrar l’acte de presentació de la candidatura de Junts+Puigdemont x Catalunya davant de 2.200 persones, amb alta representació penedesenca.

Pel que fa a la llista de Junts+Puigdemont per Catalunya a la demarcació de Tarragona, la vicepresidenta quarta del Consell Comarcal del Baix Penedès i regidora a l’Ajuntament de Bellvei, Íngrid Salas, figura en la posició número 12.

També et pot interessar

Comentaris