Carles Castillo i Rosique, escollit candidat d’ERC del Baix Penedès per Tarragona

Assistents al congrés comarcal d’ERC d’aquest dimarts a l’Arboç (Foto: ERC)
27/03/2024 - 09:45h

Va ser confirmat aquest dimarts en un congrés comarcal extraordinari celebrat a l’Arboç

Aquest dimarts, en el marc del congrés comarcal extraordinari d’Esquerra Baix Penedès celebrat a l’Arboç, ha estat escollit el representant territorial que concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya per la formació republicana. Es tracta de Carles Castillo i Rosique, que havia presentat els avals corresponents a més d’un 60% de la militància del Baix Penedès amb dret a avalar.

En aquest congrés, el president d’Esquerra Baix Penedès, Dani Pernas, va posar en context les properes eleccions al Parlament, expressant la necessitat que Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) tingui un ampli recolzament “per poder tenir força per a poder donar continuïtat a les polítiques socials de la mà dels pressupostos que revertien totes les retallades fetes pel govern convergent”.

També es va parlar de la importància que els votants no es quedin a casa, i de la importància de mobilitzar la comarca per tenyir-la de groc republicà.

Carles Castillo ha estat diputat per ERC aquesta última legislatura, i com a diputat territorial “ha desenvolupat una intensa tasca a la comarca del Baix Penedès”, remarca el partit.

A la seva intervenció, Castillo va exposar la feina feta pel govern, posant-la en valor, i va repassar també les tasques que ha desenvolupat ell al parlament: “La presidència d’ERC a la Generalitat no és cap accident a la història moderna de Catalunya, és el fruït d’un treball incansable pel poble de Catalunya i de la consciència que som qui millor pot teixir les aliances necessàries per fer avançar el país, socialment i nacional. Sense que ningú quedi enrere”.

“Ara toca aconseguir el referèndum d’autodeterminació. I si algú ho pot fer som nosaltres. Els que ja
hem forçat frenar la repressió i que l’estat aprovi una amnistia. Per seguir endavant. Per Catalunya!”, va concloure el candidat.

La militància ha escollit Carles Castillo amb un 96% dels vots. A Carles Castillo i Rosique l’acompanyaran les regidores de l’Arboç i de Sant Jaume dels Domenys, Montserrat Ventura Jané i Mireia Gol Ventura, respectivament, que a les seves intervencions van destacar la il·lusió i la responsabilitat d’acompanyar a algú com Castillo, i la importància que la joventut s’involucri en la política.

També et pot interessar

Comentaris