El solar de l’antiga caserna de la Guardia Civil ja és patrimoni municipal

21/03/2024 - 14:36h

Situat al carrer Lavern, actualment al polígon industrial de Llevant, és un solar d’una superfície d’uns 2.200 metre quadrats.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, ha signat avui davant de notari l’adquisició de l’antiga caserna de la Guardia Civil. La compra del solar i l’edifici existent, segons l’acord amb el  Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible, s’ha fet per un import de 336.155 euros, quantitat que ha estat subvencionada pel propi ministeri. L’edifici, des de fa molts anys en desús, es troba situat al carrer Lavern, actualment al polígon industrial de Llevant, en un solar d’una superfície d’uns 2.200 m2.

Francisco Romero s’ha mostrat satisfet perquè s’ha arribat al final del procés i “Vilafranca rep uns terrenys per a equipament públic en una zona ben comunicada i estratègica”. Romero ha recordat que l’edifici de la caserna, atès el seu estat, “s’estan fent els estudis previs per determinar l’estat de conservació de l’edifici i quin tipus d’equipament és el més adequat per ubicar en aquell solar”.
 

També et pot interessar

Comentaris