L’Ajuntament de Llorenç del Penedès senyalitza 12 Km de camins municipals

Senyalització d’un camí llorencenc (Foto: Ajuntament de Llorenç del Penedès)
19/03/2024 - 18:00h

La iniciativa tenia l’objectiu de conservar l’entorn del poble per fomentar el passeig de la ciutadania i millorar la connexió a peu amb els municipis veïns.

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha finalitzat la senyalització de 12 km de camins municipals.

Aquesta iniciativa, realitzada amb la col·laboració de l’Associació Excursionista Montmell (AEM), representa un pas important per a la conservació de l’entorn del nostre poble, per fomentar el passeig dels veïns i veïnes i millorar la connexió a peu amb els municipis veïns.

En total s’han senyalitzat 8 camins municipals creant un recorregut total de 12 km. Per fer-ho s’han utilitzat 17 estaques i 19 cartells per guiar els caminants. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha tingut un cost de 1.200 euros i s’ha comptat amb la participació de 3 empreses de la comarca, fomentant el comerç local, segons l’administració llorencenca.

Aquests camins ofereixen l’oportunitat de promocionar el turisme sostenible, l’enoturisme i gaudir dels paisatges de les vinyes i els camps d’oliveres.

Des de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès s’anima a gaudir d’aquest patrimoni natural i descobrir la història dels diferents camins “tot passejant tranquil·lament, corrent o en bicicleta”.

També et pot interessar

Comentaris