El Vendrell intensificarà els controls policials als nuclis marítims per la Setmana Santa

Reunió per a l’operatiu policial vendrellenc (Foto: Ajuntament del Vendrell)
19/03/2024 - 17:38h

A la Mesa de Coordinació Operativa s’han acordat patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra i operatius específics contra  el top manta.

Aquest dimarts al matí s’ha celebrat a Coma-ruga la Mesa de Coordinació Operativa on hi han participat Policia Local del Vendrell, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil per posar en comú les problemàtiques i les solucions que s’han de d’adoptar de cara a l’augment de la població del municipi vendrellenc tant per Setmana Santa com a l’estiu, sobretot als nuclis marítims.

En aquest sentit, s’ha acordat que en les properes setmanes es realitzaran més controls entre tots els cossos de seguretat i intensificar la presència policial a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per garantir una Setmana Santa tranquil·la i segura. Aquests dies es desplegaran patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra.

El regidor de Seguretat ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha explicat que “també es vol augmentar la pressió contra les màfies que expandeixen la problemàtica del top manta i els conflictes de convivència que aquest fenomen genera”.

I ha afegit que “el reforç de la presència dels quatre cossos policials garantirà la seguretat i, al mateix temps, també l’activitat turística que es desenvoluparà amb tota normalitat als nuclis marítims i a tot el municipi del Vendrell”. 

També et pot interessar

Comentaris