Subirats organitza les primeres passejades de l’any per la terra del Préssec d’Ordal


Dissabte i diumenge a partir de les 10 del matí
L’Oficina de Turisme de Subirats enceta una nova temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal. Durant els mesos vinents tothom qui ho vulgi podrà gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats. S’organitzen passejades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parla del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.
Les primeres dues sortides de l’any, seran aquest cap de setmana amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal. L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.
La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran el paisatge vitivinícola i es parlarà de les tasques de cultiu dels presseguers. També es farà una parada en un celler de la zona, dissabte en el celler Júlia Bernet , i diumengeen el celler Albet i Noya.
PASSEJADA DISSABTE 9 DE MARÇ
Punt de trobada: Escultura del Préssec d’Ordal (plaça Subirats de Sant Pau d’Ordall)
Inici de la passejada: A les 10 hores
Durada de l’activitat: 2 hores i 30 min.
Preu: 7 euros. Inclou: guia local, assegurança i degustació d’una copa de Corpinnat al celler Júlia Bernet (El Pago)
GPS celler: 41.38527 – 1.81355
Distància del recorregut: 4,5 quilòmetres aproximadament.
Dificultat: Baixa-mitjana.Es recomana portar calçat adient i aigua.
Reserves: Les places són limitades. Cal inscripció prèvia.
PASSEJADA DIUMENGE 10 DE MARÇ
Punt de trobada: Escultura del Préssec d’Ordal (plaça Subirats de Sant Pau d’Ordall)
Inici de la passejada: A les 10 hores
Durada de l’activitat: 2 hores i 30 min.
Preu: 7 euros. Inclou: guia local, assegurança i degustació d’una copa de Clàssic Penedès al celler Albet i Noya (Masia Can Vendrell de la Codina – Sant Pau d’Ordal)
GPS celler: 41. 38508 – 1.80666
Distància del recorregut: 4,5 quilòmetres aproximadament.
Dificultat: Baixa-mitjana.Es recomana portar calçat adient i aigua.
Reserves: Les places són limitades. Cal inscripció prèvia.