L’Espai Penedès a Barcelona amplia la seva oferta de tastos i maridatges

28/02/2024 - 17:39h

Ramon Antich n’és el nou responsable

L’Espai Penedès a BCN va tancar l’exercici de 2023 amb la visita de 1.443 persones i gairebé 100 tastos. Amb aquestes dades, els responsables de la sala, l’Acadèmia Tastavins Penedès, reafirmen la seva aposta per desenvolupar accions de divulgació de la cultura vitivinícola del Penedès a Barcelona. És per aquest motiu, que l’espai inicia l’any 2024 amb diverses novetats per seguir enfortint aquesta iniciativa que compleix una dècada a la capital catalana. Enguany s’amplien els dies d’obertura de l’espai i les activitats ofertades, amb Ramon Antich com a nou responsable.

El sommelier Ramon Antich pren el relleu de Xavi Viles –responsable de l’espai els darrers anys que ha iniciat una nova etapa laboral en un celler del Penedès-. Antich compta amb experiència dins del sector vinícola i de licors, donant a conèixer al públic final el patrimoni vinícola català.

Una altra de les novetats de l’Espai Penedès és l’ampliació dels seus horaris i d’oferta d’activitats. A partir d’ara, als dijous i divendres al vespre com a dies d’obertura, se li uneixen els dimecres i alguns dissabtes del mes. També s’amplien la varietat dels tastos i maridatges de la sala, amb propostes dedicades a unir els vins i escumosos del Penedès amb productes gourmet.

Fa una dècada que l’Acadèmia Tastavins Penedès va apostar per l’Espai Penedès a Barcelona com una eina per donar a conèixer a Barcelona el potencial i qualitat dels vins i escumosos elaborats al Penedès. L’espai, ubicat al carrer Muntaner nº21 (cantonada amb Gran Via), té una capacitat de 30 persones i està equipat amb les millors copes i instal·lacions per fer tastos, maridatges i presentacions. Una aposta que ha permès difondre la cultura i el patrimoni vitivinícola del Penedès tant a públic final com a professional. Una iniciativa que ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la DO Penedès, així com a un gran nombre de cellers penedesencs


També et pot interessar

Comentaris