Operatiu policial en dos locals del Vendrell, amb un saldo de 4 detinguts i 23 identificats

A l’actuació policial hi van participar quatre cossos de seguretat. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
09/02/2024 - 14:00h

Es va dur a terme aquest dijous amb efectius de la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Aquest dijous al vespre, la Policia local del Vendrell, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van dur a terme un operatiu conjunt en dos establiments ubicats al carrer President Companys del Vendrell.

El resultat de l’operatiu va ser de 4 persones detingudes, l’obertura de 10 actes per diferents infraccions administratives i 23 identificacions.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha manifestat que “intensificar la coordinació entre tots els cossos de seguretat és clau i operatius com aquest ens mostren la importància de treballar plegats”.

Soriano ha afegit que “la nostra prioritat és la de treballar per tenir un Vendrell més ordenat i segur i per fer això l’augment de la presència policial i la col·laboració ciutadana son elements claus”.

En concret, en l’operatiu d’aquest dijous al vespre es van identificar 23 persones en el marc de la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana. De la seva banda, els Mossos d’Esquadra van denunciar dues persones per tinença d’una arma blanca i substàncies estupefaents. Juntament amb la Policia Local del Vendrell, també es va detenir una persona que tenia una ordre vigent per trencament de condemna. 

Així mateix, es van tramitar tres denúncies per diverses infraccions administratives pel que fa a rètols i aspectes sanitaris.

Pel que fa a la intervenció de la Guàrdia Civil, va interposar cinc denúncies més per contraban i venda de haixix,  així com per permetre’n el consum a l’interior dels locals.

La Policia Nacional, finalment, va detenir tres persones per infringir la Llei d’Estrangeria.

També et pot interessar

Comentaris