Rafel Ramon assumeix la presidència de la cooperativa Covides

31/01/2024 - 17:00h

Substitueix en el càrrec Fèlix Galimany

Covides Vinyes i Cellers ha celebrat aquesta setmana una assemblea general al seu celler de Sant Sadurní d’Anoia amb una participació de més de 100 socis. Durant la trobada es van aprovar els comptes del celler entre l’agost del 2022 i el juliol del 2023 i es va tirar endavant la renovació del consell rector. Rafel Ramon va ser escollit nou president de la cooperativa, en successió a Fèlix Galimany que deixa el càrrec per problemes de salut. A més, Ricard Vallès, deixa el consell rector i s’incorporen Montse Lluisià i Cristina Freixedes. Els càrrecs del consell rector son renovats cada 8 anys seguint els estatuts del celler.

En el seu discurs, el nou elegit president, Rafel Ramon, va voler agrair la tasca del darrer president de Covides, Fèlix Galimany, del que va destacar que “he après moltíssim i m’ha estat molt útil compartir consell amb ell i la resta dels membres del consell rector durant els darrers temps”. A més, el nou president va fer un repàs als principals objectius en els que se centrarà el consell rector.
 
Un dels temes principals destacats serà seguir creixent en el percentatge de vi embotellat garantint el valor i la sostenibilitat. A més, es treballarà en la digitalització i la modernització dels processos, amb la formació dels treballadors i socis, i la potenciació de la venta online, les xarxes socials i l’enoturisme. Ramon també va explicar que es treballarà en el relleu generacional, la captació de nous socis i les relacions amb altres cooperatives.

Rafel Ramon té una gran experiència dins del cooperativisme i del sector agrícola a la comarca. Des de fa 10 anys, és un dels membres més actius d’Unió de Pagesos al Penedès on ha ostentat el càrrec de coordinador comarcal i cap de serveis de la intercomarcal de l’àrea metropolitana. Dins de Covides, Ramon ja va formar part de consell rector com a vicepresident durant la presidència de Joan Marcé. Aquest càrrec va repetir-lo quan Fèlix Galimany va ocupar la presidència. En els darrers mesos, Ramon ha estat exercint les funcions de president.


També et pot interessar

Comentaris