El carnaval de Sant Sadurní se celebrarà el 10 de febrer a l’Era de Can Guineu

24/01/2024 - 14:00h

S’habilitarà una carpa per donar més comoditat al públic

El servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha presentat la programació d’activitats amb motiu de Carnaval, que se celebrarà el proper dissabte 10 de febrer a l’Era d’en Guineu, on s’habilitarà una carpa per millorar el confort i la comoditat del públic assistent.

A dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc una festa familiar amb l’espectacle Balambambú de la companyia Pentina el Gat. Després, la banda de carrer Zebrass Brass band conduirà una cercavila pels carrers del nucli urbà amb inici i arribada a la mateixa plaça de l’Era d’en Guineu.

La jornada tindrà continuïtat a partir de 2/4 d’onze de la nit i fins a les 4 de la matinada, amb una festa de nit acompanyada de música DJ. L’Ajuntament sadurninenc anima a tothom a participar de les activitats, anar disfressat i amb moltes ganes de passar-s’ho bé a la cita de l’Era de Can Guineu.

Pel que fa a la rua de carnaval començarà a les 6 de la tarda del 10 de febrer. La concentració de les colles participants serà entre 2/4 i 3/4 de 6 al carrer Barcelona. El recorregut començarà al mateix carrer Barcelona i, des d’allà, seguirà per la Rambla Generalitat, la plaça Pau Casals, el carrer Jacint Verdaguer, el carrer Raval, el carrer Doctor Escayola i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris