Comença la quarta edició del curs de sommelier professional a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

15/01/2024 - 17:14h

Amb una vintena d’alumnes de Vilafranca i de la vegueria

Aquest dilluns ha començat a Vilafranca la quarta edició del curs de sommlier professional que s’imparteix a l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca. Es tracta d’un curs de 400 hores amb metodologia mixta, 264 hores presencials i 136 hores de trabll online. El curs està pensat per aquelles persones que ja formen part del sector i volen ampliar els seus coneixements en el món de la sommelieria i també per persones que, sense ser del sector, tenen un alt interès pel món del vi.

La tinenta d’alcalde de Desenvolupament Econòmic Gemma Romeu ha volgut donar la benvinguda als alumnes del curs durant la seva primera classe a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. “Estem molt satisfets de la vostra presència a Vilafranca i que hàgiu escollit l’Escola d’Enoturisme per realitzar aquest curs”, h assenyalat Romeu que també ha avançat que s’està treballant amb la direció de l’escola per a que els matriculats puguin realitzar activitats turístiques a la ciutat.

El curs de sommelier professional acull al voltant d’una vintena d’alumnes tant de Vilafranca com de la resta de la vegueria. S’allargarà durant el 2024 i el 2025 amb professors i professores de referència en el món de la sommelieria.

També et pot interessar

Comentaris