La companyia d’aigües de Sant Sadurní inaugura un mural al carrer Josep A.Clavé

29/11/2023 - 16:00h

Se centra en la vida que genera l’aigua i en el seu transport per la vila

La companyia d’aigües de Sant Sadurní d’Anoia ha completat la decoració de la seva façana amb un segon mural. Amb una nova proposta, al carrer Josep Ansem Clavé, Comunitat Mina i Aigües de la Salut dóna continuïtat al primer mural, presentat ara fa uns mesos en el context d’una iniciativa de Som Sant Sadurní.

La nova composició, de 30 m2, és iniciativa de la companyia de l’aigua, amb un homenatge a la vida que el líquid element proporciona a tots els habitants de la vila. Es tracta d’una segona proposta, pensada aquest cop per combatre el vandalisme urbà de graffiti i signatures estranyes a les parets del poble.

El mural, obra dels artistes Mariona Ríos i Nil Serramià, recrea el cicle de l’aigua, des que cau del cel en forma de pluja fins que brolla de les nostres aixetes, circulant abans per les canonades de la vila, de les qual té cura l’empresa Comunitat Mina i Aigües de la Salut.

El president de la companyia, Enric Parera, valora la proposta en clau de municipi: “Seguim amb l’embelliment de la cara de la nostra seu corporativa i apostem, d’aquesta manera, per millorar la imatge dels carrers de Sant Sadurní”. El mural s’inspira també en el marc geogràfic de la vila, amb les muntanyes de Montserrat al fons. Es una proposta que vol servir d’inspiració per a altres façanes de Sant Sadurní malmeses pel vandalisme.

També et pot interessar

Comentaris