Miguel Agustín Torres rep el premi Ambaixador de Talent al World Peace Forum

28/11/2023 - 18:00h

Per la seva lluita contra el canvi climàtic

L’empresari Miguel Agustín Torres va assegurar que el vi pot ser el símbol de la resistència al canvi climàtic a tot el món. Torres va dir aquestes paraules en el discurs que va oferir després de rebre el premi d’honor Ambaixador de Talent dins la 15a setmana del World Peace Forum que enguany s’ha celebrat a Barcelona.


L’alcalde de Vilafranca i presidemt de la Fundació Pro-Penedès Francisco Romero va fer entrega del premi a l’empresari penedesenc. La Fundació Pro-Penedès va proposar per aquest premi a Miguel Agustín Torres. Romero va destacar que Torres és un empresari molt admirat que “actua com a local, però que pensa en global. Es pioner i emprenedor de la lluita contra el canvi climàtic. Trasllada arreu del món el seu coneixement i experiència sobre l’impacte que té en el cultiu de la vinya”.

Per la seva banda, Torres va recordar que la seva tasca va començar el 2012 per “adaptar-nos a la nova situació ja que la vinya és molt sensible al clima”. Des de llavors familia Torres ha aconseguit reduir les emissions de CO2 en un 40%. També han pogut observar quins són els efetes del canvi climatic en el cultiu i compartir-ho amb més de 50 empreses en el marc de les International Wineries for Climate Action

També et pot interessar

Comentaris