Tastos de vi i degustacions gastronòmiques al ViTast del Vendrell

28/11/2023 - 15:00h

Se celebra dissabte a la Plaça Nova

La Plaça Nova del Vendrell acollirà disasbte el ViTast, un tast de vins i gastronomia a peu de carrer amb la participació de cinc cellers de proximitat, amb l’oferta gastronòmica de la mà del Cau del Vi i amb música en directe.

La jornada està organitzada per la regidoria de Fires de l’Ajuntament del Vendrell amb la col.laboració de la vinateria-gastrobar El Cau del Vi. El regidor de Fires, Christian Soriano i el gerent del Cau del Vi, Josu Linares, han presentat un projecte que té com objectius “potenciar el producte de km0, i dinamitzar el comerç i la restauració vendrellencs”.

El ViTast a la Plaça Nova obrirà les seves portes a les 11 del matí i les tancarà a les 11 del vespre oferint dotze hores d’entreteniment i tastos. Els cinc cellers de proximitat que oferiran les seves referències a la cita del Vendrell són Jané Ventura, Pinord, Miquel Pons, Puig Batet i Vinyes El Terrer.

Des de l’Ajuntament del Vendrell es valora de forma molt positiva la implicació dels cellers en aquest projecte. Les persones que s’acostin a la Plaça Nova tindran l’oportunitat de degustar alguns dels millors vins de les marques que participen a la trobada. El fet que els tastos siguin “a peu de carrer” és un dels valors afegits del ViTast.

També et pot interessar

Comentaris