Pontons acull aquest diumenge la Fira de la Poma

23/11/2023 - 16:00h

Consell Comarcal de l’Alt Penedès i Ajuntament de Pontons donen a conèixer aquest producte de gran qualitat en una fira amb diverses activitats per als visitants

Aquest diumenge, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Pontons donen a conèixer aquest producte de gran qualitat en una fira amb diverses activitats per als visitants i amb la 3a edició de la Campanya de Promoció de la Poma de Pontons.  

En el marc del programa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Pontons i el Consell Comarcal han posat en marxa una nova edició de la Campanya de promoció de la Poma de Pontons amb un mercat de productors i artesans.  

La temporada de collita de la poma de Pontons comença a l’octubre i es pot allargar fins al desembre. Durant aquests mesos, els restaurants del municipi utilitzen la poma en la preparació de diferents plats, ja que la poma de Pontons es caracteritza especialment pels seus valors culinaris. 

Les condicions climàtiques i l’alçada del municipi de Pontons fan que les diferents varietats de poma que s’hi cultiven tinguin unes qualitats gustatives i aromàtiques diferenciades i de gran qualitat. 

La Fira de la Poma de Pontons estarà oberta de les 9 a les 15 hores a la Plaça de la Vila i el carrer Sant Pere de Pontons. S’hi podran trobar degustacions de cava de productors locals i una exposició de fotografies antigues i una del parc de vehicles de l’ADF. A més, hi haurà activitats infantils durant el matí: pintar cares, jocs amb pomes, manualitats i concurs de dibuix.  

Per la compra a la fira i fins al cap de setmana del 16 i 17 de desembre,  els clients dels establiments adherits a la campanya rebran unes butlletes que els permetran participar en un sorteig amb dos premis, consistents en un lot de productes de la terra i un àpat per a dues persones al restaurant El Papà de Pontons i al Bar-Local Social el Centre. 

Un vegada finalitzada la campanya de la Poma de Pontons, es farà el sorteig (el dia i hora del sorteig es publicaran properament a la web del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Pontons) i  el número de la butlleta guanyadora es farà públic a través de  les xarxes socials del Consell Comarcal i de l’Ajuntament. 

També et pot interessar

Comentaris