La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca entrega 16.048,55€a la Fundació Cors Units

21/11/2023 - 16:26h

L’entitat beneficiària destinarà la recaptació a ampliar la maquinària i les proves per fer el seguiment a nens que han tingut cardiopaties o càncer

L’Agrícol de Vilafranca del Penedès va ser l’escenari aquest dilluns de l’entrega del xec de la darrera edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca del Penedès. L’esdeveniment, que va tenir lloc el 19 de maig a la Societat La Principal – El Casal, va aconseguir recaptar 16.048,55€. A l’acte d’entrega, l’entitat beneficiària Fundació Cors Units, va anunciar que destinarà la recaptació a les proves de seguiment a nens que han patit i superat cardiopaties i a ampliar les proves d’esforç a nens que han patit càncer o leucèmia. Aquesta ampliació es podrà dur a terme adquirint nova maquinària i obrint nous espais de seguiment a l’Hospital de Sant Joan de Deu.


 
A l’entrega hivhan intervingut el president sortint del Rotary Club de Vilafranca, Xavi Ruíz, i el president entrant de l’entitat, Josep Ramon Rodríguez, i part de la Fundació Cors Units el doctor Ricard Serra. Des del Rotary, Ruíz va destacar “la important tasca que entitats com Cors Units fan a la societat, especialment en l’acompanyament als familiars dels infants i joves que han de lluitar contra aquest tipus de malalties”. Per la seva banda, el doctor Serra ha agraït l’aportació i ha explicat que “l’objectiu de Cors Units és l’esport inclusiu i que cap infant que hagi patit alguna cardiopatia se senti exclòs”.
 
Una edició més, el Rotary Club de Vilafranca va voler agrair a tots els assistents i patrocinadors, les seves aportacions i participació en la Nit Solidària, i va avançar que  la dissetena edició de la Nit Solidària del Rotary se celebrarà el divendres 7 de juny de 2024, i que properament es farà públic quina serà l’entitat beneficiària.

També et pot interessar

Comentaris