Sant Pau d’Ordal tornarà a ser l’epicentre de la 18a edició del Subirats Tasta’l

15/11/2023 - 18:30h

Se celebra el proper 26 de novembre

El proper diumenge 26 de novembre, d’11 del matí a 3 de la tarda, Sant Pau d’Ordal acollirà el 18è Subirats Tasta’l, una fira per tastar la qualitat dels vins i escumosos dels cellers del municipi, la gastronomia local i posar en valor els productes del territori i el patrimoni. 

La divuitena edició del Tasta’l comptarà amb la participació de 39 expositors entre cellers, restauradors, artesans, productes de la terra, artistes i entitats que ompliran la plaça Subirats i el carrer Ponent.

Aquest any s’ha tornat a apostar per l’espai gastronòmic, on s’oferiran els plats elaborats per   diversos restaurants del municipi, a part de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris que ofereixen degustacions elaborades amb productes de proximitat.

Cada edició del Subirats Tasta’l compta amb un seguit d’activitats complementàries adreçades a tots els públics que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família. La inauguració serà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Xavier LLuch i Llopart, Alcalde de Font-rubí, municipi convidat d’aquesta edició, a les 10.30h a la sala de Plens de l’Ajuntament.

La relació d’expositors de l’edició d’enguany la formen

Cellers: Albet i Noya, Carles de Lavern, Casa Ravella, El Mas Ferrer, Cava Guilera, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Celler Eudald Massana, Carol Vallès, Fèlix Massana Ràfols, Finca la Font de Jui, Llopart, Finca Batllori, Oliver Viticultors i Sumarroca.

Restauració: Cafè Ateneu de Lavern, Mirador de les Caves, Sol i Vi, Cal Pere del Maset i Cal Xim

Artesans agroalimentaris: Ca l’Estevet i Cal Pelegrí.

Productes de la terra i artesania: 7 Pots melmelades i salats, Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell, Vinyet melmelades de raïm, Creative, De la tieta, Duna Una, Montse Roman, Eir Nature, Xeix Joieria, Maria Cano i Carolina Vendrell.

Artistes, serveis i entitats: Lluís Masachs, Bikemotions, Apropa’t a la diversitat, Escola Sant Jordi, Esplai Els Cargols i Ajuntament de Font-rubí.

També et pot interessar

Comentaris