Castell d’Or present a la fira internacional ProWine que s’ha organitzat a Shangai

15/11/2023 - 17:30h

La marca penedesenca ha publicitat els seus vins i caves més internacionals

Castell d’Or ha participat aquesta setmana a la fira internacional ProWine, que ha tingut lloc a la ciutat xinesa de Shanghai. Castell d’Or, grup format per 16 cooperatives, ha viatjat a Xina de la mà de Prodeca, empresa pública adscrita al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

L’objectiu de la participació a ProWine ha estat donar-se a conèixer al mercat asiàtic en una fira que ha congregat 460 expositors i ha registrat la visita de 16 professionals vinculats amb el món del vi. ProWine ha tornat a obrir les portes aquest 2023 després de dos anys d’aturada per la covid-19. Castell d’Or ha aprofitat la fira per mostrar la seva proposta de vins i caves reconeguts en l’àmbit internacional i en particular per incidir en un mercat que concentra un dels principals consumidors mundials en volum de vi (1.023 milions de litres el 2022) i el segon en valor després del nord-americà.

A Shanghai, la marca penedesenca ha recuperat relacions comercials i n’ha engegat de noves pensant en els projectes que té entre mans en els propers anys.

També et pot interessar

Comentaris