Els 12 cellers de Corpinnat organitzen la primera edició d’un saló de tastos dels seus productes

06/11/2023 - 18:00h

El dia 20 a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona

Els 12 cellers de la marca col.lectiva Corpinnat organitzen el proper dia 20 a l’hotel Avenida Palace de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes) el primer Saló Corpinnat, un “showroom” dirigit a professionals i públic en general on cada celler presentarà una selecció del seus corpinnats.

Estan previstes quatre franges horàries per assistir als tastos, dues de matí (d’11 a 13 hores i de 13 a 15 hores) reservada exclusivament per a professionals amb invitació, i dues de tarda (de 16 a 18 hores i de 18 a 20 hores)) també per a professionals, però en aquest cas obertes al públic en general.

Les entrades per al públic en general ja estan a la venda a través del web de Corpinnat a un preu de 40 euros. L’aforament al saló serà limitat. Es poden adquirir fins el proper 17 de novembre. Des de la marca col.lectiva busquen, amb aquesta nova iniciativa, donar a conèixer a un públic ampli els seus principals corpinnats.

Els 12 cellers que estaran a Barcelona el dia 20 són Gramona, Llopart, Recaredo, Nadal, Sabaté i Coca, Torelló, Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut, Pardas i Bufadors, aquest últim incorporat a la marca col.lectiva fa només unes setmanes.

També et pot interessar

Comentaris