Vallformosa guardonada com a millor petita i mitjana empresa de l’any per Foment del Treball

31/10/2023 - 18:00h

Premis Carles Ferrer i Salat de l’edició de 2023

Vallformosa, una de les companyies líder del sector de vins i escumosos i amb més de 150 anys d’història, ha estat guardonada com a PIME (Petita i Mitjana Empresa) de l’any en la 16a edició dels Premis Carles Ferrer Salat de Foment del Treball.

Els Premis Carles Ferrer Salat destaquen la feina realitzada per les empreses i empresaris i empresàries durant l’últim any o al llarg de la seva trajectòria. Amb la institució dels seus premis anuals, Foment del Treball vol reconèixer i agrair l’esforç i determinació de destacades personalitats pel seu compromís en el desenvolupament social i empresarial.

El reconeixement a Vallformosa és fruit de la tasca d’un equip de 120 persones que treballen a la companyia de Vilobí del Penedès, però també és una distinció a les més de 400 famílies viticultores que formen part del Club Soc Vallformosa.

El president de la companyia, Josep Graells, es mostrava molt orgullós per la distinció i afirmava: “El meu somni és fer de Vallformosa una companyia que lideri un sector en procés de redefinició”. “Som un equip que cerca un equilibri entre aquells que treballen la terra i els que consumeixen els nostres productes”, afegia.

Per la seva banda, Marta Vidal, CEO de Vallformosa, assenyalava que “és un orgull que l’organització empresarial més antiga d’Europa reconegui el treball realitzat per Vallformosa com a PIME de l’any. És un premi a un model de negoci i gestió propis que estan donant els seus fruits. És també un reconeixement públic a tot l’equip i a les més de 400 famílies de viticultors”.

També et pot interessar

Comentaris