L’inspector de la Policia Local deixa Vilafranca després de 8 anys

30/10/2023 - 11:10h

Albert Romero anirà en comissió de serveis de cap de la Policia Local de Calafell

L’inspector de la Policia Local, Albert Romero, deixarà la prefectura de Vilafranca d’aquí a pocs dies després de més de 8 anys a la vila. Romero ho va anunciar durant la diada patronal del cos dijous passat i va afegir que marxa en comissió de serveis de cap de la Policia Local a Calafell.

Albert Romero va intervenir en l’acte per agrair “a tots els cossos i estaments la col·laboració i a tots els companys i companyes de la Policia Local el seu suport i compromís. Ha estat un privilegi ser el vostre cap i no m’he sentit mai sol. Us encoratjo a continuar amb dedicació i passió les tasques de dada dia”. Romero serà substituït interinament per un dels dos sotsinspectors.

La diada patronal va servir també per fer balanç de la feina feta en el transcurs del 2023, que s’ha traduït en un augment de les persones detingudes (181), investigades (155), denunciades per incivisme (952) i de serveis assistencials (718). Romero va destacar que les xifres de serveis en seguretat, trànsit i civisme ja sumen més de gener a octubre que els dos darrers anys junts.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Zaballa, va indicar que aquest mandat es treballa per convocar sis noves places per cobrir jubilacions i comissions de serveis, l’adquisició d’una nova furgoneta per apropar la policia als barris, la instal·lació de 15 càmeres de seguretat en diferents punts, fomentar el pla de seguretat i la implantació dels agents cívics nocturns a partir del primer trimestre de l’any vinent, entre d’altres.

De la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, va recordar que l’equip de govern té com a prioritat la seguretat ciutadana i va agrair la motivació i implicació del cos per aconseguir una ciutat més cívica i segura.

També et pot interessar

Comentaris