Imma Ferret repeteix a la comissió executiva de la Federació de Municipis de Catalunya

26/10/2023 - 09:26h

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos ha estat la impulsora de la comissió d’ocupació

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, torna a formar part de la comissió executiva de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), des d’on durant els darrers anys ha estat l’alcaldessa impulsora de la comissió d’ocupació. Entre altres qüestions, ha vetllat pels interessos municipals en el desplegament de la concertació territorial, que ha de substituir el model actual de funcionament de les polítiques d’ocupació del país.

L’alcaldessa, que forma part de la Federació del PSC de l’Alt Penedès-Garraf, tindrà l’oportunitat de contribuir a aquesta nova etapa com a membre de la Comissió Executiva, assegurant que l’FMC continuï sent una força impulsora per a la governança municipal efectiva i inclusiva a Catalunya.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, va ser elegit com a nou president de la FMC durant la 34a assemblea general celebrada a Lleida, en substitució d’Olga Arnau, que havia dirigit l’organització des del 2019. Rivasostentarà la presidència els pròxims quatre anys i va expressar el seu compromís amb garantir que l’FMC continuï servint com a eina efectiva per fomentar una bona política que uneixi pobles i ciutats de tot Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris