Sisena edició de l’espectacle Vins Negres del Penedès amb 8 cellers participants

25/10/2023 - 17:00h

El proper 11 de novembre als Trinitaris de Vilafranca

El claustre dels Trinitaris de Vilafranca tornarà a ser el proper 11 de novembre l’escenari de l’espectacle Vins Negres del Penedès, que organitza el restaurant Gat Blau amb el suport de la DO Penedès. Entre les 7 del vespre i 2/4 d’11 de la nit, els assistents a la cita podran degustar 12 vins negres d’alta gamma de 8 cellers. La vetllada vindrà acompanyada, com és costum, de gastronomia, música de DJ Marian i un espectacle complementari que dona sentit al conjunt del programa.

Aquest any, alumnes de grau superior de l’Escola Municipal d’Art Arsenal s’encarregaran de dissenyar i desenvolupar aquest espectacle complementari. Durant l’acte de presentació de l’edició d’aquest any, els organitzadors no van voler desvetllar els detalls de l’espectacle, però sí que van avançar que es tractarà d’un màping amb diferents projeccions.

“L’espectacle d’aquest any serà diferent del d’edicions precedents, però sempre buscant la màxima qualitat possible. Estem molt contents que l’Escola Municipal d’Art Arsenal s’hagi implicat en el projecte amb idees renovades i ganes de sorprendre”, explicava Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau.

Els 8 cellers que participaran a la vetllada són Can Feixes, Mas Tinell, Jean Leon, Oriol Rossell, Albet i Noya, Familia Torres i Celler Parató. Tots ells oferiran vins negres de gamma alta seguint l’objectiu de l’espectacle, que es basa a difondre la qualitat d’aquestes referències.
Després de l’èxit de les edicions anteriors, tant des del restaurant El Gat Blau com des de la DO Penedès esperen que aquest any es repeteixin les xifres d’assistència.

També et pot interessar

Comentaris