Junts per Catalunya impulsa la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra de Calafell i Cunit

La diputada de Junts x Catalunya Jeannine Abella (Foto: JxCat)
13/10/2023 - 12:00h

El Parlament de Catalunya va donar la llum verda a la proposta del grup parlamentari per al projecte a la franja marítima del Baix Penedès

El grup parlamentari de Junts per Catalunya va obtenir dimecres llum verda a la proposta per construir la nova comissaria de Mossos d’Esquadra de la part marítima del Baix Penedès, depenent de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) del Vendrell, el proper any 2024. Atès que la notícia va sortir amb l’edició ja tancada, no s’informa de la mateixa a l’edició del 3d8 en paper d’aquest divendres.

El text, presentat a la Comissió d’Interior de la Cambra, insta el Govern de la Generalitat a elaborar de forma coordinada amb els ajuntaments implicats l’estudi sobre la ubicació i el projecte constructiu necessari de la nova comissaria a Cunit o a Calafell durant aquest 2023. 

La diputada de Junts per Catalunya Jeannine Abella ha ressaltat que durant els mesos d’estiu als tres municipis litorals de la comarca del Baix Penedès -Cunit, Calafell i el Vendrell- “la població es multiplica per cinc, arribant fins als 300.000 habitants”. Al cens a tota la comarca del Baix Penedès hi ha unes 115.000 persones i, fins el moment, una única comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Abella ha conclòs que “tot i el gran esforç que fan la policia local i els Mossos d’Esquadra, el nombre d’efectius no acaba resultant suficient i sovint hi ha dificultats per prestar els serveis en condicions òptimes”.

També et pot interessar

Comentaris