Arriba l’onzena edició de la Fira Medieval de Sant Martí Sarroca

09/10/2023 - 15:00h

El majestuós entorn del Conjunt Monumental de La Roca acollirà aquest cap de setmana tot un seguit d’actes de carrer

Aquest cap de setmana se celebrarà a Sant Martí Sarroca l’onzena edició de la fira Sarroca Medieval, al majestuós entorn del Conjunt Monumental de La Roca. Enguany, la gestió la portarà una nova empresa que ha preparat tot un seguit d’actes de carrer (música itinerant, Els Joglars de la Cort, espectacle de titelles, el Traginer i la Verdulera, el Gegant Babau, etc.) que amenitzaran les activitats que es desenvoluparan als espais gastronòmics, als espais infantils, a la zona de comerciants medieval, a la zona de comerços locals, etc.

També cal destacar les visites teatralitzades dins del castell, a cada hora. El preu serà de 5 euros i caldrà inscriure’s on-line a través de l’enllaç que hi ha a la web www.santmartisarroca.cat.
El diumenge a la 1 del migdia es lliurarà el Segell d’Honor de Pere III El Cerimoniós a una personalitat local que hagi destacat pel seu vessant cultural o social.

Per poder accedir al turó de La Roca, l’Ajuntament habilitarà un trenet turístic al cost d’un euro, gratuït per a menors de 6 anys i per a les persones amb mobilitat reduïda. Serà el primer any que el trenet tindrà un cost, simbòlic, sense cap finalitat recaptatòria, sinó com a petit estímul afegit per pujar a peu per l’agradable itinerari de vianants al costat de la carretera, obert fa pocs mesos, ben senyalitzat i il·luminat, a més de poder accedir també a peu pel Camí de la Roca com d’altres anys.

L’Ajuntament ha tingut especial cura de que, a banda dels firaires itinerants, també hi participi el comerç local, mitjançant estands o a través de sorteigs i campanyes promocionals conjuntes. Una altra novetat serà un concurs fotogràfic a través de l’Instagram de Turisme de Sant Martí Sarroca.
Totes les activitats i els seus horaries es poden consultar al web www.santmartisarroca.cat.

També et pot interessar

Comentaris