Els premis Vinari s’entreguen aquesta nit al Teatre del Casal de Vilafranca

06/10/2023 - 12:49h

La ciutat es consolida com a Capital de Vi

El Teatre del Casal de Vilafranca tornarà a ser l’escenari aquesta nit a partir de les 10 de la gala de lliurament dels Premis Vinari 2023. La gala la conduirà l’actor i humorista Pep Plaza. Durant la vetllada s’anunciaran els millors vins de les dotze categories del certamen (s’atorguen les medalles de plata, or i gran or a cadascuna de les categories). La darrera jornada de tast i avaluació dels vins participants es va dur a terme el 18 de setembre a Rubí.

Aquest vespre es coneixeran els guanyadors i també s’entregaran diferents reconeixements. Hi haurà el Premi a la Trajectòria professional, el Premi al Millor projecte ecològic, el Reconeixement a les Bones pràctiques vitivinícoles i el Premi a la Millor iniciativa de promoció del territori.

El llistat de premis i mencions es completarà amb el Guardó al Millor celler, en reconeixement al que hagi sumat més medalles, i el Premi a la Millor etiqueta, que entrega Gràfiques Varias. La impremta penedesenca també editarà un any més les medalles adhesives que permetran identificar els premis sobre els diferents vins guardonats a la gala.

També et pot interessar

Comentaris