El Parc Lluís Companys repeteix com escenari principal del Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia

06/10/2023 - 08:00h

L’escriptora Empar Moliner llegeix el pregó aquesta tarda a les 6

El Parc Lluís Companys serà per segon any consecutiu el punt neuràlgic del Cavatast. Els 26 cellers i els 9 negocis de gastronomia que participen enguany a la mostra, es concentren des d’aquesta tarda i fins diumenge en aquest emblemàtic espai de Sant Sadurní d’Anoia. Milers de visitants desfilaran pel parc i també pel conjunt del municipi sadurninenc.

El tret de sortida de la fira d’enguany es dona aquesta tarda a les 6 al celler de La Fassina de Can Guineu amb la lectura del pregó per part de l’escriptora Empar Moliner. Just després, a les 7 de la tarda, obren les portes del Cavatast al Parc Lluís Companys. Avui, el recinte estarà obert fins les 11 del vespre. Demà dissabte, l’obertura és entre les 12 del migdia i les 11 del vespre i, finalment, diumenge entre les 12 del migdia i les 9 del vespre.

A més de gaudir dels tastos de cava i de gastronomia, els visitantst tenen a l’abast un ampli programa d’activitats. Visites, música, maridatges, mostra d’artesans o una tamborinada dels Timbalers Tabalots demà dissabte entre l’espai del Cavatast i la plaça de l’Ajuntament. Per portar l’ambient de festa al conjunt del poble, també hi haurà música i animació a la mateixa plaça de l’Ajuntament i el carrer Raval.

La gran festa del cava i del menjar es complementa també amb el concurs d’aparadors o la visita al Cava Centre de la Fassina de Can Guineu. També circularà el tradicional trenet del Cavatast i hi haurà servei d’autobús llançadora que connectarà diversos punts de Sant Sadurní amb el Parc Lluís Companys

També et pot interessar

Comentaris