Diumenge s’inicia una nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura

03/10/2023 - 12:42h

Hi haurà un taller de trenes africanes i un de música i dansa africanes, a càrrec del grup Wandiya, amb motiu del Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya

Aquest diumenge vinent, 8 d’octubre, s’inicia a Vilafranca del Penedès una nova temporada dels mercats d’artesania, brocanters i pintura, que tindran lloc cada segon diumenge de mes fins al mes de juny. Les parades d’aquest mercat s’instal·len a la rambla Sant Francesc, de 10 a 14h.

S’hi podran trobar parades d’artesans que posen a la venda productes d’elaboració pròpia de tot tipus, des d’alimentació fins a bijuteria, passant per la cosmètica natural, articles de pell, joiera, teixits per a la llar o la persona o pintura. Igualment, més de 20 brocanters amb articles d’antiguitats, llibres i col·leccionisme presents també al mercat amb l’exposició i venda d’articles.

En totes les convocatòries hi haurà tallers creatius d’artesania, adreçats a tots els públics, de 12 a 14h, que aniran a càrrec dels mateixos artesans. Aquest diumenge s’inicia la temporada amb un taller de trenes africanes i un taller de música i dansa africanes, a càrrec del grup Wandiya, amb motiu del Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya. Hi haurà també una Mostra d’Entitats de Solidaritat i Cooperació.

El mercat d’artesania, brocanters i pintura també se celebra en el marc de les fires i mercats especials que hi ha a la ciutat, com la Fira del Gall, els mercats de Nadal i Reis, dels Tres Tombs, Xató, Sant Jordi i les Fires de Maig.

Des de la regidoria de Comerç s’ha editat un calendari de la temporada que fixa la data de totes les convocatòries del mercat. Aquest calendari informatiu que es pot recollir als diferents edificis municipals, i també es pot trobar en alguns establiments comercials.

També et pot interessar

Comentaris