Ple de públic a la quarta edició de la Nit dels Màgnums que obre el Cavatast 2023

03/10/2023 - 13:30h

Hi van participar 21 cellers i 6 negocis de gastronomia

El Cavatast 2023 es va obrir, com és costum en els últims anys, amb la celebració de la quarta edició de la Nit dels Màgnums que organitza la Confraria del Cava en col.laboració amb l’ajuntament sadurninenc.
Fins a 21 cellers i 6 punts gastronòmics es van aplegar a les caves Freixenet per oferir els seus productes de qualitat. Es van vendre fins a 220 entrades per la cita, entrades que s’havien esgotat de manera molt ràpida just després de posar-se a la venda.

El president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu, va posar en valor, precisament, aquest fet i va destacar també que cada vegada és més habitual la presència de públic vingut d’arreu del territori.
Per altra banda, sanfeliu va recordar que “cada edició triem una ubicació diferent per conar a conèixer diversos cellers al públic, així com una gran diversitat de productes en format màgnum, des de joves, reserves, grans reserves, bruts i bruts natura”.

Mentre, Eva Cruces, regidora de Promoció Turística i Comerç, va agraïr la participació de tots els cellers que han apostat per la Nit dels Màgnums en les quatre edicions que s’han celebrat fins a dia d’avui.
“Es tracta d’un acte que s’ha consolidat de manera definitiva com a preludi imprescindible del Cavatast” va assenyalar la regidora.

Els 21 cellers i els 6 negocis de gastronomia participants a l’esdeveniment també es van mostrar satisfets dels resultats de la cita. La bona presència de públic i el fet que la Nit dels Màgnums ja s’hagi fet un lloc en el calendari de la mostra sadurninenca fa pensar que en les properes edicions aquestes xifres augmentin.

També et pot interessar

Comentaris