Corpinnat homenatjarà Xavier Gramona a la segona edició de la Nit de la Verema

27/09/2023 - 12:00h

Un dels fundadors i copresident de la marca mort el passat agost

Un homenatge al qui va ser un dels fundadors i primer president de Corpinnat, Xavier Gramona, mort aquest passat mes d’agost, serà l’acte central aquest dijous de la segona edició de la Nit de la Verema de Corpinnat que se celebrarà al celler Llopart de Subirats.

Els onze cellers que integren la marca col.lectiva volen retre un reconeixement públic al compromís i fidelitat de Xavier Gramona amb Corpinnat, i l’assemblea general de socis de l’Associació de Viticultoirs i Elaboradors Corpinnat-Avec ha decidit, per unanimitat, atorgar-li, a títol pòstum, la distinció de president honorífic de Corpinnat.

L’homentage se celebrarà en el marc de la segona edició de la Nit de la Verema, que enguany acull el celler Llopart. En aquesta ocasió s’organitza un còctel-sopar i tast obert al públic de més de 30 corpinnats. Les 150 entrades que es van posar a la venda fa un mes ja s’han exhaurit.

Abans del còctel-sopar, el president i el vicepresident de Corpinnat, Ton Mata i Xavier Nadal, compareixeran per parlar sobre l’actualitat del sector i donaran dades concretes sobre el balanç de la verema 2023. Tot seguit, als voltants de 3/4 de 9 del vespre, començarà l’acte d’homenatge a Xavier Gramona i posteriorment el president de Corpinnat, Ton Mata dirigirà un discurs institucional als assistents. El sopar-còctel i el tas de com a mínim tres referències per celler s’iniciarà a 1/4 de 10 del vespre.

També et pot interessar

Comentaris