Alex Batlle: “El Patí Vilafranca està creixent, i des de fora es té molt bona imatge del club”

15/09/2023 - 15:57h

El coordinador de la base destaca els 21 equips de l’entitat aquest any

Vostè és el coordinador de la base del Club Patí Vilafranca, com està a dia d’avui l’entitat?
Doncs estem en un bon moment. Estem especialment satisfets que 20 nens i nenes hagin començat a l’escoleta i que ja tinguem 19 equips a l’estructura del club. A més, hem aconseguit revertir la situació. Fins fa poc marxaven nens i nenes del club i ara és a l’inrevés.

Què busca el Patí Vilafranca?
Volem consolidar aquesta nova estructura de la base però busquem créixer en qualitat, no pas en quantitat. Una de les grans virtuts del CP Vilafranca és que continua sent un club familiar i això ens permet treballar per la felicitat de tots els nostres nens i nenes. Els coneixem personalment i sabem què volen i fins on poden arribar. Aquest és un valor que hem de publicitar. No passa a tot arreu.

Una de les grans apostes de la directiva que presideix Fede Insenser ha estat la de potenciar l’estructura femenina
Sí, i ho hem fet. S’ha creat el sènior, que competirà a Segona Catalana i, a més, tenim el Fem11, el Fem13 i el Fem15. Només ens ha faltat el Fem17 per completar tota l’escala, però serà també una realitat la propera temporada.

El CP Vilafranca vol ser la gran referència de l’hoquei femení a la comarca, no és així?
És una evidència que a la comarca no hi ha res, i nosaltres volem cobrir aquest forat. El Noia, en el seu dia, no va saber cuidar el seu femení i, fins ara, havíem d’anar a Igualada o a Vilanova per trobar una estructura femenina consolidada. A partir d’ara, Vilafranca ha de ser un referent al Penedès en aquest aspecte.

Què ha representat per al club l’arribada de Marc Gual?
Una referència com ell és un pas endavant per a qualsevol entitat i en aquest cas ens afavoreix a nosaltres. A més, és molt fàcil treballar amb ell. Els resultats organitzatius estan garantits. En el vessant esportiu també esperem que ens ajudi a retornar a l’OK Lliga.

Vostè ha arribat al CP Vilafranca gràcies a la seva amistat personal amb el president, Fede Insenser…
Amb el Fede Insenser vàrem coincidir fa anys com a jugadors del CE Noia de Nacional. Quan em va trucar i em va fer cinc cèntims del projecte que volia tirar endavant a Vilafranca no m’ho vaig pensar gaire. S’han creat una estructura i un grup de treball molt sòlids. És la primera vegada que veig un club on tot funciona de manera tan ordenada.

Com creu que es veu el Patí Vilafranca des de fora?
Pel que veig i m’expliquen, la imatge que s’està creant és molt bona. Des de fora es veu que hi ha un grup de persones molt implicades en el projecte i que s’estan millorant diferents aspectes de l’entitat. I, com a colofó, econòmicament també s’està actuant amb rigor. Aquesta empremta de seriositat es valora de forma especial per part de qualsevol club.

Un dels fets que sempre marca l’esdevenir d’un club són els resultats del primer equip, com veu les opcions del CP Vilafranca a la Plata?
S’ha confeccionat una plantilla per ser a dalt de tot. Hi ha arguments per pensar que podrem lluitar pel retorn a l’OK Lliga, encara que, com ja sabem, el que acaba dictant les coses és la pista i la bola.

Per què creu que el Patí Vilafranca no s’ha pogut consolidar mai a l’OK Lliga?
La veritat és que en desconec els motius. Jo porto poc temps aquí i el treball que s’està fent és molt bo. No sé si això es traduirà després en resultats a la pista del primer equip. No és fàcil consolidar un equip al màxim nivell de l’hoquei. Ha de ser també un objectiu.

Com veu les instaŀlacions de Vilafranca?
Són bones. Disposem de tres pistes i crec sincerament que estem al nivell adequat d’instaŀlacions pel nostre volum d’equips, entrenaments i partits. En aquest aspecte, el Patí Vilafranca no té res a envejar a d’altres clubs.

També et pot interessar

Comentaris