Noves afectacions del trànsit ferroviari de la R-4 per les obres del corredor mediterrani

11/08/2023 - 14:31h

A partir de dilluns no hi haurà servei de tren entre Sant Sadurní i Molins de Rei

Des de dilluns i fins dijous, la connexió ferroviària del Penedès amb Barcelona afegirà un nou inconvenient als viatgers a causa d’una nova fase de les obres d’adaptació de la línia pel corredor mediterrani. No hi haurà servei entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia i Molins de Rei durant aquests quatre dies. Fins ara, el tram de línia que estava tallat era el comprès entre Sant Sadurní d’Anoia i Castellbisbal.

Per cobrir el tram afectat, hi haurà l’habitual servei alternatiu per carretera amb autobusos directes i amb parades. Els horaris estaran coordinats amb les arribades i sortides dels diferents trens de la línia. L’ampliació de les afectacions augmentarà encara més el temps de viatge des del Penedès fins Barcelona. El fet que durant la setmana del 15 d’agost baixin cada any els nivells d’usuaris, hauria de contribuir a minimitzar els efectes de la mesura.

El tall total del tram entre Sant Sadurní d’Anoia i Castellbisbal va començar el 31 de juliol i s’allargarà fins aquest diumenge. Dilluns començarà la segona fase del tall entre Sant Sadurní i Molins de Rei. A partir del dia 18 ha de tornar la normalitat al servei amb la recuperació de la circulació a la totalitat de la línia.

També et pot interessar

Comentaris