Carme Díaz substitueix Mar Guirao com a regidora del Partit Popular de Sant Sadurní

01/08/2023 - 12:00h

Guirao va renunciar al càrrec per motius personals

La presidenta local del Partit Popular, Carme Díaz, ha agafat el relleu de Mar Guirao al capdavant del grup municipal a l’Ajuntament de Sant Sadurní. Guirao va renunciar al càrrec la setmana passada per motius personals, poques setmanes després d’haver-ne pres possessió. El canvi tanca una setmana d’incertesa al voltant de la formació popular.

L’Ajuntament de Sant Sadurní va convocar dilluns un ple extraordinari per fer oficial el relleu i la pressa de possessió de Díaz. “El PP treballarà incansablement des de l’oposició per millorar Sant Sadurní. Farem una política constructiva a l’hora d’aprovar i proposar mesures en benefici del poble. i serem ferms davant de qualsevol acció contrària a l’interès dels veïns o deixadesa per part de l’equip de goevrn”, va assenyalar la nova regidora. Va afegir, igualment, que “les portes del PP de Sant Sadurní estan obertes a tots els veïns que vulguin millorar el poble”.

Carme Díaz va aprofitar per agraïr a Mar Guirao la tasca duta a terme durant la campanya electoral de les municipals i també la de tot el PP de Sant Sadurní per aconseguir els objectius que s’ha marcat el partit per la present legislatura

També et pot interessar

Comentaris