Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home de 37 anys a Vilafranca del Penedès

Imatge d’arxiu d’un control policial al barri de l’Espirall.
21/07/2023 - 17:35h

El cadàver va aparèixer al barri de l’Espirall inicialment sense signes d’haver patit cap agressió, però l’autòpsia ha canviat el curs de la investigació

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home de 37 anys a Vilafranca del Penedès, a partir de la troballa del cos en un immoble del carrer Sant Sadurní d’Anoia, al barri de l’Espirall.

Ho ha avançat aquest divendres ‘El Caso’ i, per bé que sense donar-ne detalls, han confirmat posteriorment fonts policials a l’agència ACN i també al 3d8, en un fet que va passar aquest dijous a la tarda, cap a les 17h.

Segons ha trascendit, la policia va localitzar el cos sense vida de la víctima i en principi no presentava signes evidents de criminalitat, per bé que tampoc estava clara la mort natural.

La comitiva judicial va confirmar la defunció i va traslladar el cos a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses per fer l’autòpsia. El resultat d’aquesta ha determinat que el cos presentava signes compatibles amb haver estat víctima d’un crim.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i el cas el du la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud de la policia catalana, que no ha donat detalls que, per exemple, puguin fer pensar en la posibilitat d’haver-hi alguna persona detinguda o s’aclareixi el cas en les properes hores o dies.

‘El Caso’ també apunta que la víctima, amb un germà, va participar dijous en una baralla amb altres persones, si bé es desconeix de moment que la mort pugui tenir relació amb aquest incident d’hores abans.

També et pot interessar

Comentaris