Vins insubmisos, una proposta popular per al dissabte de Vijazz

La Gueralda obre un aparador per tal que petits cellers donin a conèixer els seus vins amb degustacions a preus més assequibles

La Gueralda organitza aquest dissabte una fira que sota el nom de Vins insubmisos pretén ser un aparador per a petits cellers de la comarca que no tenen prou força com per participar al Vijazz. D’aquesta manera es converteix en una proposta més popular i amb uns preus assequibles que neix de manera experimental però amb voluntat de créixer en el futur, tal i com van informar Arnau Sánchez i Pere Roig en representació de l’organització.

Els cellers Eravi, La Fira Vins, Cairons, Paret Seca, Les Iaies i Clos Costela són els participants en aquesta primera edició que ofereixen els seus vins amb tiquets de tres degustacions a un preu de 8€ per als socis de la Gueralda i 10€ per als no socis. Una particularitat d’aquest certamen és que els cellers tindran a la venda els seus vins.

Vins insubmisos oferirà també sessions musicals. De 12 a 15h s’ha programat una jam session de música en directe, amb escenari obert a qui vulgui. De les 19h fins a les 22h, hi haurà sessió de dj, que també s’obrirà a qui vulgui participar.

Des de l’organització es destaca que Vins insubmisos no neix com una alternativa al Vijazz, sinó que esdevé “una proposta que suma”, ja que els horaris no s’encavalquen entre ells.

També et pot interessar

Comentaris