El Vendrell celebra a partir d’aquest divendres les tradicionals festes del Pa Beneït

Membres de les comissions organitzadores de les festes del Pa Beneït 2023.
29/06/2023 - 09:00h

Com és habitual, començaran al barri del Serrallo i Font de la Menya i acabaran dissabte 8 a la Muntanyeta

Aquest cap de setmana és el primer del mes de juliol i, per tant i com marca la tradició, el Vendrell iniciarà aquest divendres la setmana festiva del Pa Beneït 2022, les tradicionals festes dels barris de la capital del Baix Penedès.

Tal com han donat a conèixer els representants de les comissions de barris, el Pa Beneït 2023 començarà aquest divendres al migdia, a les 14h, amb l’encesa de coets des del campanar parroquial per part de l’organització del barri del Serrallo i Font de la Menya.

També divendres, a les 20h s’inaugurarà l’obra de restauració de la font d’aquest indret del nucli històric del Vendrell i, tot seguit, es nomenarà la pubilla i l’hereu del barri i es descobrirà la placa de la nova placeta del Serrallo.


Per bé que el gruix d’actes es poden llegir clicant en aquest enllaç, val a dir, per exemple, que el barri del Serrallo i Font de la Menya farà el cercabarri de parelles dissabte, a les 18.15h des de la placeta del Serrallo; que al vespre hi haurà un cercabarri de foc (20.30h) i a mitjanit, un concert del grup de versions Sr.Fong. Dj Rock@Bolo tancarà els actes del primer barri ja durant la matinada de diumenge.

Encara en el cap de setmana, diumenge serà el torn del barri de França, el qual celebrarà ja la setzena edició de la Correguda a la Francesa (19h). Cal inscripció prèvia, a partir d’una hora abans, a la placeta de França.

Aquest barri plantarà la falla satírica, com és habitual, dilluns a les 9h, a la cruïlla de la riera de la Bisbal amb l’avinguda Cèsar Martinell, mentre que el cercabarri començarà a les 18.30h –amb inici al carrer Cristina Alta i arribada a la plaça de França– i a partir de les 23.30h hi haurà un concert amb el grup La Tropical i el DJ Ferrylip.

Una setmana d’actes
Com apuntàvem, seguint l’ordre tradicional, el Pa Beneït 2023 continuarà dimarts amb la festa del barri de la Carretera, amb un concert del grup de rap Cala Bera i sessió del DJ Salva com a celebració final davant l’antiga Biblioteca de la Rambla (23.30h); dimecres serà el torn de la plaça Nova i la Barceloneta, amb cercabarri a les 18.30h, la falla ubicada a la plaça Pep Jai i un parell d’actes musicals a la nit: ball d’envelat a la plaça Nova amb Alma Grup (22.30h) i concert tot seguit amb Verbena’m i Caste Brothers Dj’s; dijous 6 celebrarà el Pa Beneït el barri de la Plaça Vella, amb la falla a la plaça Francesc Macià i final de festa al carrer de les Quatre Fonts -a les 23.30h, amb DJ Serez i el grup de versions La Prole Band-; i dissabte 8 de juliol el barri de la Muntanyeta tancarà la setmana de festes, entre d’altres, amb una sessió de disco mòbil a càrrec de DJ Sergio Herrera.

També et pot interessar

Comentaris