Comissats 458 xais i 17 cabrits no identificats i sense la documentació sanitària pertinent a Torrelavit

28/06/2023 - 15:00h

El departament d’Acció Climàtica ha denunciat administrativament els responsables de dues explotacions il·legals

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia, conjuntament amb Agents Rurals i veterinaris del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Barcelona(DACC), van realitzar, el passat dijous 22 de juny, una inspecció a dues instal·lacions il·legals ubicades al municipi de Torrelavit. Durant la visita, es va comprovar que un total de 458 xais i 17 cabres no estaven identificades amb el número de registre de l’explotació o explotacions d’origen ni disposaven de la documentació sanitària de trasllat pertinent. El Departament d’Acció Climàtica va denunciar administrativament els seus dos responsables i va comissar els animals.

En aquest dispositiu conjunt, també es van comissar medicaments que s’estaven subministrant als animals sense la prescripció veterinària pertinent.

Aquestes actuacions estan emmarcades dins del Protocol d’inspeccions en relació amb la normativa de seguretat alimentària, ordenació ramadera, benestar i sanitat animal i del Protocol d’actuacions de control d’animals de producció en indrets o instal·lacions no registrades i sacrifici fora d’escorxador.

També et pot interessar

Comentaris