Dilluns obren les piscines d’estiu amb una vintena d’activitats setmanals

07/06/2023 - 11:22h

La programació durarà fins el 28 de juliol i l’accés de tarda tindrà un preu especial de 3€ per infant i 1€ l’acompanyant

L’Ajuntament ha presentat aquesta setmana el programa d’activitats familiars, lúdiques i esportives H2Oci que cada any des de 2014 s’organitza per dinamitzar les tardes d’estiu a les piscines exteriors del Complex Aquàtic. L’oferta d’enguany començarà dilluns, 12 de juny, data en què obriran les piscines d’estiu, fins al divendres 28 de juliol, quan hi haurà la darrera activitat de l’H2Oci.
Del 12 al 23 de juny no hi haurà activitats pròpiament de l’H2Oci però a les tardes (excepte els caps de setmana) ja es podrà gaudir d’un preu promocional de 3€ per infant menor de 12 anys i d’1€ per cada adult acompanyant. Aquestes condicions es mantindran a partir del 26 de juny i fins al 28 de juliol que es quan hi haurà les activitats lúdiques cada tarda exceptuant el divendres del Vijazz.


El gerent del Complex, Diego Romero, explicava que l’horari d’obertura del recinte a aquest preu serà de 4 de la tarda a 8 del vespre i que els dijous les piscines restarien obertes fins a les 23h per tal d’incentivar la afluència de jovent. En aquest sentit el dia 6 de juliol hi haurà música amb un DJ i sopar a la fresca.
Cada tarda de dilluns a divendres, hi haurà activitats, un total de 19, com poden ser jocs, un bateig de submarinisme, massatges i pàdel en família, màgia, tallers de malabars, paddle surf, gimcana aquàtica, bitlles catalanes, teles acrobàtiques, contes, una caminada o una festa de l’escuma com a cloenda, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris