Acord entre Impulsem Cunit i el PSC per revalidar el govern al municipi

02/06/2023 - 12:04h

L’acord preveu compartir l’alcaldia durant el mandat, els primers dos anys per l’alcaldessa Dolors Carreras i els dos últims per l’alcalde Jaume Casañas

Les formacions d’Impulsem Cunit i del PSC de Cunit han arribat un acord per revalidar el Govern municipal. Un acord de Govern amb un objectiu molt clar, el progrés i el benestar dels 15.000 cunitencs i cunitenques. Es renuncia a qualsevol interès partidista i els dos signants de l’acord anuncien que han posat l’interès comú de Cunit al centre d’aquest nou acord amb la voluntat de constituir un govern fort, estable i progressista.

L’acord preveu compartir l’alcaldia durant el mandat, els primers dos anys per l’alcaldessa Dolors Carreras i els dos últims per l’alcalde Jaume Casañas.

Tanmateix s’ha acordat un full de ruta de la legislatura amb 10 eixos estratègics;

Identitat, turisme i cultura; Esports, Platges i espais naturals; Seguretat i Salut; Mobilitat; Educació, cohesió social i igualtat; Promoció econòmica; Via pública i habitatge; Proteccio animal i Serveis a les persones.

Els dos partits volen agrair el suport rebut per la ciutadania, amb més d’un 54%, donant suport a la feina feta de la passada legislatura i reconfortats per tota la feina que caldrà fer durant aquest mandat.

Els dos grups sumaran 11 regidors amb una majoria sòlida en un consistori de 17 regidors. 6 regidors d’Impulsem Cunit i 5 del PSC. A l’oposició quedaran 6 regidors distribuïts de la següent manera: ERC-AM amb 2, VOX amb 2, i un regidor del PP i un altre d’En Comú Podem.

També et pot interessar

Comentaris